Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kilo's softdrugs in huis Hulst, drie arrestaties

Toegevoegd: 08-01-2024, 18.08 uur
De aangetroffen drugs.
De aangetroffen drugs.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HULST - Bij een doorzoeking in een woning in Hulst zijn maandagmorgen drie personen aangehouden. In het huis aan de Liniestraat werd ruim 13 kilo aan softdrugs aangetroffen.


Rond 06.00 uur gingen politiemensen de woning binnen omdat het vermoeden bestond dat hier drugs aanwezig zouden zijn. In de woning en nabij geparkeerde voertuigen werd inderdaad drugs aangetroffen. "Na controle blijkt het om ruim 13 kilo softdrugs en hennepstekjes te gaan. Ook troffen we een grote hoeveelheid contant geld aan. Dit was verstopt", aldus de politie.

De drie personen die zich in de woning bevonden, werden aangehouden. Het gaat om een 21-jarige man uit Hulst, een 59-jarige man uit Terneuzen en een 44-jarige vrouw uit Hulst. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Diverse goederen zijn in beslag genomen voor onderzoek, zo meldt de politie.

Het onderzoek naar de betrokkenheid van de verdachten loopt nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burger (9-1-2024 om 19:51)
@Bram zo kun je alcohol ook goedpraten. Maar helaas gebeuren veel Dodelijke verkeersongelukken door gasten die onder invloed zijn van 1 of beide stoffen.
Jac (9-1-2024 om 12:53)
Volledig legaliseren de boel, dan kan de politie zijn tijd aan nuttigere dingen besteden. En komt er ook nog wat extra btw in de schatkist. Of totaal verbieden inclusief de coffeeshops. Maar niet dit halfbakken geldverslindende wazige gedoog beleid. @Willem: je beeld van de wereld is wel heel erg beperkt.
Bram (9-1-2024 om 12:17)
@Willem, het is maar een plant. Puur natuur, stel je niet zo aan. En de economie van Nederland gaat pas naar de klote als er geen wiet zou zijn. Weet je hoeveel geld dit oplevert, enig idee? Over de belasting nog maar te zwijgen.
GoverntheMente (8-1-2024 om 20:29)
@ Willem. Wat een onzin man, er zijn zeer weinig werkelozen in Nederland en er moeten allemaal buitenlanders komen om een hoop werk te doen waar anders niemand voor te vinden is. De economie gaat achteruit door dure energie. Deels veroorzaakt door klimaat beleid en deels door de oorlog in Oekraïne. Joe Biden had aangekondigd een einde te maken aan de pijpleiding als Rusland Oekraïne binnen zou vallen. En daar ging onze goedkope energie en daarmee de Duitse industrie toen hij de daad bij het woord voegde. En wat softdrug betreft zouden ze het thuis zelf kweken met max 1 lamp en 5 planten in heel Europa moeten toestaan. Zou een hoop criminaliteit schelen.
Willem (8-1-2024 om 18:24)
Waarom gaat de Nederlandse maatschappij en economie naar de klote? Een economie gebaseerd op verslaafden werkt niet. Je haalt ze er zo uit al die niksnutten waarvan hun bestaan is gebaseerd op drugs. Binnenkort legaal gekweekt, dan duld de overheid geen concurrentie meer en zullen deze criminelen zwaarder worden gestraft. Het kan niet zwaar genoeg zijn.
Cookie-instellingen beheren