Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brand in schuurtje Lange Blikstraat Sluiskil

Toegevoegd: 20-01-2024, 11.59 uur
Door: Eugène Harthoorn

SLUISKIL – De brandweer is zaterdagmorgen ingezet voor een middelbrand aan de Lange Blikstraat bij Sluiskil. Er bleek een brand te woedden in een houten schuurtje.


De brandweerlieden van diverse korpsen werden omstreeks 08.25 uur opgeroepen voor de melding van de woningbrand. Ter plekke bleek dat er een brand woedde in een schuurtje dat vlak naast een containerwoning stond. De politie heeft de bewoner uit zijn woning geholpen.

De brandweer heeft de brand in houten huisje geblust en de containerwoning geventileerd. Omdat de bewoner rook had geïnhaleerd, is hij door de medewerkers van de opgeroepen ambulance onderzocht. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk te zijn.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren