Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen in Axel aangehouden voor drugsbezit

Toegevoegd: 21-01-2024, 14.41 uur
Twee mannen in Axel aangehouden voor drugsbezit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

AXEL – Twee mannen zijn vannacht op de Buthdijk bij Axel aangehouden op verdenking van het bezit van drugs.  Het tweetal is meegenomen voor verhoor.


De mannen hadden in de nacht van zaterdag op zondag kort voor middernacht op de Buthdijk door hun rijstijl de aandacht van passerende politieagenten getrokken. Toen de agenten hun auto keerden en achter de auto van de mannen aanreden om de inzittenden te controleren, zagen ze op de weg een sporttas liggen. Die tas lag er toen de agenten er de eerste keer langsreden nog niet. Terwijl de agenten naar het tweetal in de auto gingen, vroegen ze collega’s de tas op te halen. In de tas bleek een flinke hoeveelheid softdrugs te zitten.

Daarop zijn de mannen aangehouden op grond van de Opiumwet (bezit van of handel in softdrugs).  Ze zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Hun betrokkenheid wordt onderzocht. De aangehouden verdachten zijn een 32-jarige man uit Rotterdam en een 34-jarige man (woonplaats nog onbekend).

 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (21-1-2024 om 15:05)
Al is de sporttas nog zo snel de politie achterhaalt deze wel!
Cookie-instellingen beheren