Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer blust middelbrand Westerzicht Vlissingen

Toegevoegd: 23-01-2024, 22.26 uur - Update: 23-01-2024, 23.12 uur
Door: Eugène Harthoorn & Roland de Jong

VLISSINGEN - Meerdere brandweereenheden zijn dinsdagavond ingezet voor een brand in een hoekwoning aan het Westerzicht in Vlissingen. Bij de brand kwam flink wat rook vrij. De brandweer schaalde op naar middelbrand. De bewoner is meegenomen door de politie.


De Middelburgse brandweer werd omstreeks omstreeks 21.10 uur opgeroepen voor de woningbrand. De brandweer kwam met een tankautospuit en een ladderwagen ter plaatse. Al vrij snel bleek dat er een opschaling noodzakelijk was. De brandweerploeg van Oost-Souburg kwam vervolgens ook ter plekke.

Omdat bij de brand veel rook vrijkwam, werd de straat afgezet. Het publiek werd op veilige afstand geplaatst. Rond 21.50 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. De woningcorporatie is gevraagd te helpen bij het afhandelen van de schade waarin de brand ontstond. De naastgelegen woning heeft roetschade, hiervoor is Stichting Salvage opgeroepen. 

Twee woningen zijn door de brandweer geventileerd.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren