Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schuur Kapelle beschadigd door brandende kliko's

Toegevoegd: 28-01-2024, 11.59 uur - Update: 28-01-2024, 13.42 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een schuur bij een woning in Kapelle is zondag aan het einde van de ochtend beschadigd geraakt nadat enkele kliko's in brand waren gevlogen.


Het brandje woedde aan de Postweg (N670). De brandweer schaalde na de melding, rond 10.50 uur, al snel op naar middelbrand vanwege de mogelijkheid op uitbreiding naar de schuur. Twee blusvoertuigen en een ladderwagen rukten uit. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) stonden de afvalcontainers tegen de gevel van de schuur. "De vlammen kwamen tot aan de dakgoot. We hebben de kliko's geblust en vervolgens een verkenning gedaan", aldus een woordvoerder van de VRZ.

Rond 11.10 uur kon de officier van dienst van de brandweer het sein 'brand meester' geven. Na onderzoek bleek er wel wat schade te zijn aan de buitenzijde van de schuur, maar volgens de Veiligheidsregio breidde deze zich niet daadwerkelijk uit tot de schuur zelf. Wel stond er rook in de schuur en daarom is deze door de brandweer geventileerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren