Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhangwagen in brand in Cadzand

Toegevoegd: 14-02-2024, 14.53 uur
Aanhangwagen in brand in Cadzand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

CADZAND – De brandweer is woensdagmiddag ingezet voor een aanhangwagenbrand bij Cadzand. De brandweer schaalde op naar een middelbrand.


De brandweerlieden werden omstreeks 11.55 uur opgeroepen voor de melding van een gebouwbrand aan de Vlamingpolderweg. Al snel bleek dat er een aanhangwagen in brand stond. Deze aanhanger stond dichtbij een woning. Daarom is er opgeschaald naar een middelbrand.

Met behulp van twee brandweerploegen is de brand geblust en de woning onderzocht op eventuele aanwezigheid van rook. Dit bleek niet het geval te zijn. Wel is geadviseerd om de ramen te openen. Eén van de bewoners is door het ambulancepersoneel onderzocht op rookinhalatie. Dit persoon hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren