Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruim 13.000 sigaretten in Frans voertuig Rilland

Toegevoegd: 18-02-2024, 09.00 uur
De sigaretten en de peppersprays zijn in beslag genomen.
De sigaretten en de peppersprays zijn in beslag genomen.
© Foto: Koninklijke Marechaussee
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij een controle van een Frans voertuig bij Rilland zijn zaterdag ruim 13.000 sigaretten aangetroffen. Ook werd er pepperspray gevonden. Er wordt nog nader onderzoek gedaan naar de vondst.


De Koninlijke Marechaussee trof het voertuig aan op de A4 waarna een controle volgde bij parkeerplaats 't Scheld ter hoogte van Rilland. "De bestuurder gaf aan dat hij geen identiteitsdocument bij zich had en overhandigde ons alleen een kentekenbewijs. Op basis hiervan doorzochten wij het voertuig, op zoek naar documenten om de identiteit van de man vast te kunnen stellen", zo vertelt de Marechaussee.

Tijdens de doorzoeking trof de Marechaussee twee peppersprays en 13.200 sigaretten aan. De sigaretten zijn overgedragen aan de douane voor verder onderzoek. De peppersprays zijn in beslag genomen en de bestuurder is aangehouden voor het overtreden van de Wet Wapens en Munitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (18-2-2024 om 14:08)
Die mag voorlopig " op water en brood " en slapen op een gevangenisbed, zonder sigaret .... :)
Ad Jonkers (18-2-2024 om 10:13)
Die is zwaar de sigaar...........
Cookie-instellingen beheren