Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto onverzekerd, band aanhanger volledig plat

Toegevoegd: 20-02-2024, 00.16 uur
Auto onverzekerd, band aanhanger volledig plat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie heeft maandagmiddag in Kapelle de bestuurder van een auto bekeurd die onverzekerd rondreed. De auto trok bovendien een aanhangwagen waar van alles mee mis was.


Politieagenten controleerden zowel het voertuig als de bestuurder. De rechter achterband van de aanhanger bleek helemaal kapot te zijn. Op de aanhangwagen was geen kentekenplaat bevestigd en de aanwezige verlichting bleek defect te zijn. De auto zelf bleek niet verzekerd te zijn, zo schrijven de wijkagenten van Kapelle op social media.

De wijkagenten besloten bekeuringen uit te schrijven voor de kapotte band van de aanhanger en het onverzekerd rijden op de openbare weg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (20-2-2024 om 09:13)
Een dergelijk persoon mag met recht een absolute grote verkeershufter worden genoemd. De boetes kunnen in dit soort gevallen niet hoog genoeg zijn. Misschien ook een optie om het rijbewijs voor enkele jaren in te vorderen......
Cookie-instellingen beheren