Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar overleden persoon in Sint Annaland

Toegevoegd: 22-02-2024, 16.19 uur
Onderzoek naar overleden persoon in Sint Annaland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SINT ANNALAND – De politie doet onderzoek naar de toedracht van een overlijden in Sint Annaland. Volgens de politie is er nog geen duidelijkheid over de toedracht van het overlijden.


De hulpdiensten troffen in de nacht van woensdag op donderdag een overleden persoon aan in een woning aan de Burgemeester Baasstraat in Sint Annaland. Omdat er geen zekerheid kon gegeven worden van een natuurlijk overlijden, is de politie een onderzoek gestart.

De woordvoerder van de politie laat weten dat er met behulp van een uitgebreid onderzoek wordt gekeken naar de toedracht van het overlijden. Vooralsnog staan alle mogelijkheden open. Een misdrijf kon nog niet uitgesloten worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren