Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurster spookvoertuig aangehouden in Terneuzen

Toegevoegd: 24-02-2024, 07.40 uur
Bestuurster spookvoertuig aangehouden in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De bestuurster van een zogenoemd 'spookvoertuig' is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden in Terneuzen. Het voertuig werd aan de kant gezet door de Koninklijke Marechaussee.


Even na 01.00 uur werd de Poolse auto aan de kant gezet bijn de Gerard Philipsweg, vlakbij de Meester F.J. Haarmanweg. Het bleek te gaan om een zogenoemd spookvoertuig: een niet geregistreerd voertuig. Na controle werd de bestuurster aangehouden op basis van verschillende strafbare feiten, zo meldt de Marechaussee.

De vrouw weigerde een alcoholtest, gaf twee keer een valse identiteit op en belemmerde een inbeslagname. Ook bleek ze een recidivist te zijn op het gebied van het rijden zonder rijbewijs. De verdachte is overgedragen aan de politie in Terneuzen en zal zich later tegenover een rechter moeten verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edwin Bank (24-2-2024 om 12:59)
daarna direct terug sturen naar Polen.
Rien (24-2-2024 om 12:07)
Tsja, Nederland is zo langzamerhand het afvoerputje van de rest van de wereld.
Cookie-instellingen beheren