Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Vrachtschip met motorstoring Westerschelde Vlissingen

Toegevoegd: 24-02-2024, 11.22 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 90 meter lang vrachtschip is zaterdagmorgen in problemen gekomen bij de monding van de Westerschelde bij Vlissingen.
 
De 13 meter brede 'Fluvius Plym' was onderweg van Antwerpen (B) naar IJmuiden toen rond 10.00 uur een motorstoring optrad. Het schip, varend onder de vlag van Barbados, ging hierop voor anker bij boei RV-4 ter hoogte van de Commandoweg in Vlissingen. Een sleper van Multraship werd opgeroepen om hulp te verlenen.


Rond 11.00 uur was de Multratug 22 ter plekke om het schip naar een haven te begeleiden zodat daar een reparatie kan worden uitgevoerd. Het overige scheepvaartverkeer had geen hinder van het voorval.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren