Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Misstanden ontdekt bij integrale controles Sluis

Toegevoegd: 01-03-2024, 11.50 uur
Misstanden ontdekt bij integrale controles Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - In de gemeente Sluis hebben handhavers meerdere misstanden geconstateerd tijdens een integrale controle. Samen met de politie, de Veiligheidsregio Zeeland, de Regionale uitvoeringsdienst Zeeland, de Taskforce Riec en het Districtelijk Interventieteam (DIT) gezocht de gemeente bedrijventerreinen in Breskens en Schoondijke. Er werden ook speurhonden ingezet.


Volgens de gemeente werden onder meer overtredingen op het gebied van (milieu)vergunningsvoorwaarden en het bestemmingsplan geconstateerd. “De betrokken bedrijven krijgen de tijd om de misstanden te herstellen”, aldus een woordvoerder. De politie laat weten dat zij op haar werkterrein geen overtredingen heeft geconstateerd.

Burgemeester Marga Vermue laat in een persverklaring weten dat het belangrijk is dat ondernemers en inwoners die zich wel aan de regels houden kunnen zien dat er ook wordt gehandhaafd. “We controleren ook om onveilige en onrechtmatige situaties te voorkomen. Denk hierbij aan brand- of explosiegevaar, overlast door gebruik en aantasting van de gezondheid Samen geven we een duidelijk signaal af”, aldus de burgemeester.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren