Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder mag niet verder rijden na controle in Nieuwdorp

Toegevoegd: 01-03-2024, 16.12 uur
De politie controleerde in totaal 30 voertuigen.
De politie controleerde in totaal 30 voertuigen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een verkeerscontrole in het havengebied Vlissingen-Oost heeft de politie twee boetes uitgedeeld. Eén persoon kreeg te horen dat hij niet meer verder mocht rijden.


De politie controleerde donderdag tussen 09.00 en 13.30 uur samen met de Koninklijke Marechaussee en de douane in totaal 30 voertuigen. Dat gebeurde bij de Akkerweg in Nieuwdorp. Het ging voornamelijk om bestelbussen maar ook enkele vrachtwagens en een aantal personenauto's werd gecontroleerd.

De politie laat weten dat twee boetes werden uitgedeeld voor het niet kunnen tonen van een zogeheten NIWO-vergunning. Eén bestuurder mocht niet verder rijden. "Hij had, omdat hij al jaren in Nederland woont, een Nederlands rijbewijs aan moeten vragen", zo vertelt de politie.

Er werd ook een waarschuwing uitgedeeld omdat iemand een gevaarlijke stof vervoerde maar de aanwezige brandblusser een verlopen houdbaarheidsdatum had. Geen van de gecontroleerde personen reed onder invloed van drank of drugs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren