Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt melder brand safaritent Domburg

Toegevoegd: 03-03-2024, 14.13 uur
De beide verdachten zijn ondertussen weer op vrije voeten gesteld.
De beide verdachten zijn ondertussen weer op vrije voeten gesteld.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

DOMBURG - Het politieonderzoek naar de brand die vrijdagochtend 1 maart 2024 woedde op een vakantiepark aan de Schelpweg is nagenoeg afgerond, maar de politie is nog op zoek naar de melder van de brand.

De politie wil graag in contact komen met een man met grijs haar die mogelijk in Domburg woont. De man was één van de melders van de brand en heeft met de telefoon van een andere melder kort met de politie gesproken. De politie komt graag opnieuw in contact met deze man. Wellicht heeft hij informatie die voor (het afronden van) het onderzoek van belang kan zijn.

Op het vakantiepark brandde vrijdagochtend 1 maart rond 06.00 uur een safaritent volledig af. De politie hield korte tijd later twee verdachten aan. De verdachten, een 24-jarige man en een 26-jarige vrouw, beiden uit de gemeente Veere, zijn verhoord en hebben een verklaring afgelegd. Ze zijn zaterdagmiddag 2 maart weer vrijgelaten. Een Officier van Justitie beslist op een later moment of en hoe de verdachten gestraft moeten worden.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren