Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Man negeert verkeersborden en krijgt bekeuring

Toegevoegd: 13-03-2024, 08.54 uur - Update: 13-03-2024, 09.10 uur
Man negeert verkeersborden en krijgt bekeuring
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een bestuurder heeft dinsdagnacht een bekeuring en een waarschuwing gekregen in het centrum van Vlissingen. Dit onder meer vanwege het negeren van een zogenoemde geslotenverklaring.


De agenten van het politiebasisteam Walcheren zagen halverwege de nacht een bestuurder van een donkergekleurde auto tegen het verkeer in rijden op de Coosje Buskenstraat in Vlissingen. Hierop is de bestuurder staande gehouden. Bij het controlegesprek werd de bestuurder beboet voor het tweemaal negeren van een zogenoemde geslotenverklaring, een verkeersbord dat aangeeft dat een bepaalde straat niet ingereden mag worden.

Verder werd een waarschuwing uitgedeeld voor het niet voeren van de juiste verlichting. Bij de bestuurder werden een alcohol-  en een drugstest afgenomen maar beide waren negatief.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (13-3-2024 om 17:26)
dat doet men hier dagelijks met name de heren vrachtwagenchauffeurs hebben "schijt " aan alle regels!
Cookie-instellingen beheren