Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Grootschalige brandweeroefening in Cadzand

Toegevoegd: 16-03-2024, 15.39 uur
Meerdere brandweerkorpsen namen deel aan de oefening.
Meerdere brandweerkorpsen namen deel aan de oefening.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Eugène Harthoorn

CADZAND – Meerdere brandweerkorpsen hebben zaterdagmorgen deelgenomen aan een grootschalige oefening in Cadzand.


De brandweerkorpsen Stampershoek (Oostburg), Sluis, Cadzand, Breskens, Aardenburg, Axel, Sluiskil, Arnemuiden en de brandweerkorps Koegors deden mee aan de oefening. Onder andere kwamen er meerdere blusvoertuigen, een hoogwerker, een waterwagen en een groot watertransport ter plaatse.

De brandweerlieden oefenden met de casus dat er een middelbrand woedde in een parkeergarage aan de Stijn Albregtsstraat in Cadzand. Er zouden volgens het verhaal een viertal auto's in brand staan. Ook was er sprake van rookontwikkeling in een tweetal appartementen.  Al met al was het volgens brandweerpost Stampershoek en Cadzand een leerzame oefening.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren