Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vissersschip in problemen bij Vlissingen

Toegevoegd: 20-03-2024, 00.15 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een vissersschip is dinsdagavond laat in problemen gekomen bij de ingang van de Buitenhaven in Vlissingen. Sleepboten schoten te hulp.

Het 40 meter lange en 9 meter brede schip kwam vanaf de monding van de Westerschelde toen het rond 22.30 uur in problemen kwam ter hoogte van Fort de Ruyter aan de Oostelijke Bermweg. Sleepboten werden ingeschakeld om het vissersschip weer op koers te brengen en Rijkswaterstaat kwam poolshoogte nemen met het vaartuig RWS78.

Na een goed uur kon het vissersschip worden afgemeerd in de buurt van het Vlissingse sluizencomplex. Waardoor het schip precies in problemen kwam, is niet bekend.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren