Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Auto uitgebrand naast woning Vylainlaan Heikant

Toegevoegd: 29-03-2024, 14.03 uur
Door: Roland de Jong

HEIKANT - Op de oprit naast een woning aan de Vylainlaan in Heikant is vrijdagmiddag een personenauto in vlammen opgegaan. Omdat werd gevreesd voor overslag naar het huis werd opgeschaald naar middelbrand.


De brand werd rond 12.45 uur ontdekt waarna meerdere blusvoertuigen werden opgeroepen. Ook werd een hoogwerker gealarmeerd. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) raakten de vlammen weliswaar de woning maar bleek het vuur niet te zijn overgeslagen naar het dak. Hier werd wel even voor gevreesd.

Rond 13.15 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. Omdat de rook ook de woning had bereikt, moest deze door de brandweer worden geventileerd. Bij het incident is niemand gewond geraakt. Tijdens de inzet van de hulpdiensten was de kruising met de Nieuwe Ellestraat en de Ellestraat afgesloten.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren