Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Komende tijd extra controles binnenstad Goes

Toegevoegd: 02-04-2024, 16.06 uur
Komende tijd extra controles binnenstad Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie waarschuwt dat de komende tijd vaker wordt gecontroleerd in de binnenstad van Goes. Dat gebeurt naar aanleiding van klachten.


De controles zullen volgens het politiebasisteam Oosterscheldebekken met name gericht zijn op het voetgangersgebied. In de Goese binnenstad is een groot gedeelte aangemerkt als voetgangersgebied. Soms is dit uitgezonderd voor fietsers, soms niet. Ook is soms sprake van een beperking op basis van tijdsblokken.

"Omdat we veel klachten ontvangen over fietsers en motorvoertuigen in de binnenstad, wordt er nu weer extra gehandhaafd door zowel politie als handhaving. Let dus goed op de borden en houd je aan de regels, zo voorkom je onnodige boetes", zo waarschuwt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick roll (2-4-2024 om 18:04)
In andere woorden, de overheid heeft weer eens geld nodig van de burger. Dat is het enige waar het ze echt om gaat. Burgertje pesten.
Sjaak (2-4-2024 om 16:35)
Prima actie ! kom daarna AUB eens in Terneuzen kijken, Noordstraat en Winkelcentrum Zuidpolder. Daar wordt je om de 5 min van je sokken gereden door fietsers en Fat bikes. Ik heb de indruk dat de Politie de zaak aan het verliezen is, en dat is erg jammer.
Cookie-instellingen beheren