Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Politie zoekt rechtmatige eigenaar fiets

Toegevoegd: 09-04-2024, 15.42 uur
De eigenaar kan contact opnemen met de politie.
De eigenaar kan contact opnemen met de politie.
© Foto: Politie Walcheren
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie van Walcheren is op zoek naar de rechtmatige eigenaar van een elektrische herenfiets. De eigenaar kan zich melden via 0900-8844.


Agenten van het basisteam Walcheren troffen de fiets onder verdachte omstandigheden aan. Het gaat om een antracietkleurige herenfiets met een rek. De fiets is voorzien van een elektrische trapondersteuning.

De rechtmatige eigenaar kan zich melden bij de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (10-4-2024 om 09:15)
De fiets heeft een nummer, in het frame. Dat moet toch te achterhalen zijn. Je ziet soms maanden fietsen ergens staan en wat is een verdachte situatie? Gestolen?
Jokko van der Sneuk (9-4-2024 om 17:32)
Bij de Spar in Vlissingen staan er ook nog 2 in het fietsen rek, voor de kerst erin gezet, eerst 1 maand later een elektrische fiets , gemeld bij Handhaving en later bij de politie die daar stond, nu 4 maanden verder staan ze er nog steeds. ben je jouw fiets kwijt, ze staan er nog steeds. elke dag is er een kijkdag 24/7. Groet Jokko.
Cookie-instellingen beheren