Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km
61

Maandag code geel door fikse buien

Toegevoegd: 13-04-2024, 21.25 uur
Maandag code geel door fikse buien
© Foto: Rolf de Feijter (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De weersdeskundigen van het KNMI hebben voor aanstaande maandag code geel afgegeven vanwege stormachtige buien.


102

In de loop van de morgen zal aan de westkust een buienlijn ons land naderen. Vanaf de middag ontwikkelt deze lijn zich tot onweersbuien die gepaard kunnen gaan met zware windstoten. Deze windstoten kunnen snelheden bereiken tot 90 km/uur. Ook is er kans op een hagelbui.

De weersomstandigheden kunnen voor overlast zorgen bij buitenactiviteiten. Mogelijk is er kans op een korte gladheid door de hagelbui.

73

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees Tamper (14-4-2024 om 19:17)
Na een paar matige dagen van 26 graden (geen warme zomerse dagen) komt er weer een periode aan van veel storm, regen, hagel en zelfs vorst. Gaat lekker zo door El Nino
Cookie-instellingen beheren