Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km
61

Boom valt op beveiligingsbusje in Oost-Souburg

Toegevoegd: 15-04-2024, 17.41 uur - Update: 15-04-2024, 17.59 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG - Een medewerker van een beveiligingsbedrijf is maandagmiddag met de schrik vrijgekomen nadat er door het stormachtige weer een boom op diens voertuig viel.


102

De bestuurder reed omstreeks 17.00 uur over de Lekstraat ter hoogte van Grote Abeele toen er een boom vanaf een achtertuin over het fietspad en de rijbaan viel. De boom viel bovenop het busje van een beveiligingsbedrijf. De bestuurder kon ongedeerd uit het voertuig komen.

Diverse omstanders hebben de weg afgezet in afwachting van de brandweer van Oost-Souburg. De brandweerlieden hebben de boom in stukken gezaagd. De restanten van de boom zullen op een later tijdstip worden opgehaald. De weg is afgezet door de politie. De beschadigde bus is door Kuzee afgesleept.

Vanwege het onstuimige weer heeft het KNMI code geel afgekondigd. Voor Zeeland liep de weerswaarschuwing aanvankelijk tot morgenochtend, nu loopt code geel tot middernacht.

73

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburger (15-4-2024 om 19:11)
Dit was te verwachten. Het is niet eerste boom uit de tuin van deze bewoner die omvalt. 2 jaar geleden ook al gebeurt, toen gelukkig geen slachtoffers / materiele schade. Wellicht dat ze deze tuin eens kunnen controleren. Sterkte voor de bestuurder.
Cookie-instellingen beheren