Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer opnieuw ingezet voor stormschades

Toegevoegd: 16-04-2024, 15.43 uur
De inzet in Burgh-Haamstede
De inzet in Burgh-Haamstede
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Dinsdagochtend zijn brandweerlieden ingezet voor meldingen van stormschades in Burgh-Haamstede en Terneuzen. Gisteren werd de brandweer ook al meerdere keren ingezet.

Rond 08.40 uur werd gemeld dat bij SnowWorld aan de Zeelandlaan in Terneuzen een deel van het dakbeschot was losgewaaid. De brandweer heeft de situatie met behulp van een hoogwerker weer veilig gemaakt.

De melding in Burgh-Haamstede kwam rond 10.00 uur binnen. Hier bleek bij het Groenewoudsweegje, vlakbij de Kloosterweg, een boom te zijn omgewaaid. De boom hing over de weg. De brandweer heeft de boom met behulp van een lier naar beneden getrokken en vervolgens in stukken gezaagd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren