Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel overtredingen bij controles op te hard rijden

Toegevoegd: 19-04-2024, 19.12 uur
Veel overtredingen bij controles op te hard rijden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het kader van de Week van de snelheid heeft de politie afgelopen week extra aandacht besteed aan snelheidsovertredingen. Dit leverde onder meer in Eede een groot aantal bekeuringen op: bijna 750 stuks.

Op de Rijksweg bij Eede werd twee keer gecontroleerd. Op deze 50-weg reed omgerekend bijna 20 procent van de passanten te hard, zo meldt de politie. In totaal werden maar liefst 747 overtredingen geconstateerd.

Ook op andere plaatsen werd beboet. Op de N57 bij Vrouwenpolder betrapte de politie bijvoorbeeld de bestuurder van een personenauto toen deze met een snelheid van 138 kilometer per uur over de 80-weg reed. Het rijbewijs werd ingenomen en ook werd een Educatie Maatregel Gedrag opgelegd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
henky (20-4-2024 om 11:10)
Daar heeft jij het bij het rechte eind Maarten Van Duijn , als je bij politie werkt dan mag je alles de maken hen wet wanneer het hen uitkomt ,en dan nog maar niets te zeggen over de andere klootzakken
Adri (20-4-2024 om 09:58)
@maarten, misschien kun je je grieven als beroepsbrandweerman beter op een beroepsmatige manier bij de juiste instanties melden. Misschien zul je nog eens vaker met de politie samen moeten werken.
p (19-4-2024 om 21:51)
Geld dat rechtstreeks naar Oekraine kan??
Ga weg (19-4-2024 om 21:00)
dit is echt burger pesten, doe dit aub in de randstad, men heeft hier al genoeg moeite om rond te komen
Maarten Van duijn (19-4-2024 om 20:57)
Beste politie. Ik ben werkzaam als beroepsbrandweerman, vandaag heb ik in de file meerdere politie agenten met motor een politie auto met zwaailicht en sirene en een auto van de marechaussee met oranje lampen aan over de vluchtstrook zien rijden links de file voorbij en over een doorgetrokken dubbele streep de rij voor een stoplicht voorbij. In alle gevallen ging na de opstoppingen de ogs signalen uit en reden deze kanspareltjes verder zonder enige haast of urgentie. En dan lees ik hier dat er zoveel overtredingen zijn geconstateerd in het verkeer. Eerlijk gezegd hoe kan de politie handhaven als ze zelf niet in staat zijn zich aan de wet te houden?
een inwoner (19-4-2024 om 20:19)
nou vanmiddag over de guido gazellestraat in terneuzen waren er aan het racen zoo hard heb ik dat nog nooit gezien .Bizar
Cookie-instellingen beheren