Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel overtredingen bij controles op te hard rijden

Toegevoegd: 19-04-2024, 19.12 uur
Veel overtredingen bij controles op te hard rijden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het kader van de Week van de snelheid heeft de politie afgelopen week extra aandacht besteed aan snelheidsovertredingen. Dit leverde onder meer in Eede een groot aantal bekeuringen op: bijna 750 stuks.

Op de Rijksweg bij Eede werd twee keer gecontroleerd. Op deze 50-weg reed omgerekend bijna 20 procent van de passanten te hard, zo meldt de politie. In totaal werden maar liefst 747 overtredingen geconstateerd.

Ook op andere plaatsen werd beboet. Op de N57 bij Vrouwenpolder betrapte de politie bijvoorbeeld de bestuurder van een personenauto toen deze met een snelheid van 138 kilometer per uur over de 80-weg reed. Het rijbewijs werd ingenomen en ook werd een Educatie Maatregel Gedrag opgelegd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (19-4-2024 om 19:32)
ze kunnen niet zwaar genoeg geplukt worden
JFK (19-4-2024 om 19:23)
Goed werk, moet veel vaker gedaan worden. TOP
Cookie-instellingen beheren