Weerbericht:
Af en toe zon, langs de westkust kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Belg schuldig aan verkeersagressie in Hulst

Toegevoegd: 15-07-2007, 23.02 uur
Door: Politie Zeeland

HULST - De Zeeuwse politie stelt een onderzoek in naar een Belg die zich schuldig heeft gemaakt aan verkeersagressie en belediging vanmorgen op de Zoetevaart in Hulst.

Een 36-jarige vrouw uit die plaats reed over de Zoetevaart en kort achter haar reed een stationwagon met een Belgisch kenteken. Op een gegeven moment remde de vrouw af om linksaf te slaan, de Handelstraat in.

Kennelijk is er toen is goed fout gegaan, want de Belg versnelde flink en haalde haar auto in, sneed haar af en trapte hard op zijn rem. Hij kwam de auto uit en begon haar op een grove manier te beledigen. Hierna stapte hij zijn auto weer in en wilde verder rijden.

De vrouw is toen meteen naar het politiebureau gereden. Toen zij daar aankwam kwam de Belg ook langsgereden. Hij zette zijn auto wederom stil en vloog op de vrouw af. Zij was bang om klappen van de man te krijgen en drukte snel op het knopje van de toegangsdeur bij het politiebureau.

Dat maakte kennelijk indruk op de man, want hierna ging hij er vandoor. De politie heeft nog naar de auto gezocht, maar deze niet meer kunnen vinden. Er is contact geweest met de Belgische politie om de identiteit van de man te kunnen achterhalen. Hij zal binnenkort zijn kant van het verhaal moeten vertellen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750