Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt man aan die nog drie maanden moet 'zitten'

Toegevoegd: 18-05-2024, 11.33 uur
De man werd na een korte achtervolging aangehouden.
De man werd na een korte achtervolging aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De politie heeft vannacht in Arnemuiden iemand aangehouden die nog een celstraf van drie maanden open had staan. Hij probeerde nog te vluchten, maar kon al snel worden achterhaald.

Bij de Veerseweg controleerden agenten aan het begin van de nacht een stilstaand voertuig met Duits kenteken. In het voertuig zaten drie mannen. Zij gaven aan dat de bestuurster, die de ‘BOB’ was geweest, was  vertrokken naar het treinstation omdat haar vriend, die ook in de auto zat, zou zijn vreemdgegaan.

“Alle drie waren ze onder invloed van alcohol en mochten daardoor niet rijden. Toen we de mannen controleerden, bleek dat één van de personen gesignaleerd stond voor een onherroepelijk vonnis van 90 dagen. Na deze mededeling sloeg de man op de vlucht”, zo vertelt de politie.

Uiteindelijk konden agenten de man inhalen op de Distelstraat. Vervolgens werd hij alsnog aangehouden. De komende drie maanden zit de man achter slot en grendel. Waarvoor de man een celstraf moest uitzitten, is niet bekendgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (18-5-2024 om 13:33)
Opgeruimd staat netjes.
Cookie-instellingen beheren