Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gaslek in Middelburgse Oosterscheldestraat

Toegevoegd: 08-09-2003, 18.12 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Maandagmiddag heeft een gaslek voor enige onrust gezorgd in Middelburg.

 

In een woning aan de Oosterscheldestraat ontdekte de bewoner van het pand dat er een gaslekkage was in het pand. Daarop belde hij direct 112 en werd de brandweer ingezet.

 

De brandweer zette drie voertuigen in: de OVD, een tankautospuit (45-30), een ladderwagen (45-50) en een dienstbusje (45-10). De politie werd met grote spoed ter plaatse verzocht.

 

Deze was snel ter plaatse en heeft direct een grote afzetting gemaakt, zodat toeschouwers op een veilige afstand konden worden gehouden. Mensen met sigaretten e.d. werden verzocht deze uit te maken.

 

Nutsbedrijf Delta heeft het gaslek gedicht. De brandweer heeft tijdens het lek een waterscherm gemaakt. Daardoor wordt het gevaar voor de omgeving grotendeels beperkt.

 

Alle hulpdiensten waren snel ter plaatse.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren