Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Man staat onder bedreiging portemonnee af

Toegevoegd: 27-11-2007, 17.35 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp heeft een 22-jarige Terneuzenaar gisteravond rond 21.30 uur zijn portemonnee af moeten geven aan een onbekende man.

De 22-jarige man stond, in zijn auto, op de parkeerplaats van Checkpoint aan de Binnenvaartweg in Terneuzen. De personenauto stopte een stukje verderop en er kwam een man uitgelopen. De onbekende man sprak de 22-jarige aan en meteen hierna haalde hij een op een vuurwapen gelijkend voorwerp tevoorschijn.

Hiermee bedreigde de onbekende de Terneuzenaar en dwong hem zo om zijn portemonnee af te geven. De man stapte weer in de auto en reed weg. De auto had vermoedelijk een Frans kenteken.

De Zeeuwse politie roept eventuele getuigen op zich te melden op het politiebureau in Terneuzen, of te bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren