Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Beknelling bij aanrijding op kruising Hulst

Toegevoegd: 03-01-2008, 14.42 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Bij een aanrijding op de kruising van de Jacob Catslaan met de Vondelstraat in Hulst zijn woensdagavond twee personen gewond geraakt. Eén van hen raakte bekneld.

Het ongeluk vond rond 20.45 uur plaats. Een 20-jarige automobiliste uit Hulst reed over de Jacob Catslaan in de richting van de Oude Polderstraat. Nadat zij op de kruising geen voorrang verleende aan een van rechts komende 40-jarige bestuurder uit Hulst van een bedrijfsauto ontstond een botsing.

Toen de brandweer arriveerde was één van de twee al uit de auto bevrijd. Het tweede slachtoffer zat echter bekneld en moest door de brandweer van Hulst uit de auto worden gehaald. De beide slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren