Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zwaargewond bij ongeluk Poortvliet

Toegevoegd: 25-03-2008, 17.47 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij een eenzijdige aanrijding op de Postweg in Tholen is dinsdagmorgen een 37-jarige man uit de gemeente Tholen zwaargewond geraakt.

De man raakte rond 06.50 uur onwel in zijn auto. Hij raakte hierdoor van de weg en de achterkant van zijn auto belandde tegen een boom. De man kwam niet bekneld te zitten, maar wel liep hij de nodige verwondingen op.

De man klaagde over pijn op de borst en werd zodoende met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek het slachtoffer een ingeklapte long te hebben. Ook waren enkele ribben gebroken.

De auto moest worden weggesleept door een takelbedrijf. Over de schade is niets bekend. De reden van de onwelwording is ook niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren