Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Aanhangwagen met sloophout gedumpt

Toegevoegd: 25-03-2008, 17.55 uur
Door: Roland de Jong
NISSE - Dit weekeinde is in Nisse een aanhangwagen met sloophout gedumpt. De politie is een onderzoek gestart naar de herkomst.

De aanhanger werd rond 20.45 uur aangetroffen aan de Nissestelle. Aan het sloophout was volgens de politie te zien dat deze vermoedelijk afkomstig was van een oude schuur. Op de aanhangwagen was geen kenteken bevestigd.

De politie is op zoek naar mensen die inlichtingen kunnen verschaffen over de aanhoudingen, het hout en degene die de spullen heeft gedumpt. Zij kunnen zich melden bij het politiebureau in Heinkenszand, bellen met de politie (0900-8844) of bellen met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren