Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ernstig ongeval Sloeweg Ritthem

Toegevoegd: 01-04-2008, 12.29 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
RITTHEM - Bij een ernstige aanrijding tussen twee vrachtwagens op de Sloeweg Noord (N254) bij Ritthem is dinsdagochtend rond 10.40 uur een man zwaargewond geraakt.

De vrachtwagens botsen op elkaar nadat één van de twee door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht kwam. Eén van de trucks was beladen met personenauto's. Deze werd bestuurd door een 32-jarige man uit Nijkerk die vanuit de richting van Vlissingen reed.

De andere vrachtwagen was geladen met twee containers en werd bestuurd door een 44-jarige man uit IJsselstein. Hij kwam uit de richting van de Westerscheldetunnel. Deze truck belandde op de verkeerde rijbaan en botste daar op de andere vrachtwagen.

De traumahelicopter heeft de 44-jarige man meegenomen naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Hij is er slecht aan toe. De andere chauffeur was er minder ernstig aan toe. Over het letsel van de twee is nog niets bekend.

Op het moment dat de aanrijding gebeurde is één van de vervoerde personenauto's van de vrachtwagen afgevallen en in de berm terecht gekomen. De weg zal nog uren afgesloten zijn voor schoonmaakwerkzaamheden en het politieonderzoek.

Door brandstoflekkage was de weg onbegaanbaar. De brandweer is met korrels en ontvetter bezig de weg weer toegankelijk te krijgen.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren