Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Kattenhater actief in Heinkenszand

Toegevoegd: 08-04-2008, 18.07 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - In de omgeving van de Korhoen in Heinkenszand is sinds enige tijd een kattenhater actief. Vannacht werd opnieuw een kat ernstig vergiftigd.


Kort geleden werd in dezelfde omgeving een ander dier vergiftigd. Volgens de politie worden er sinds kort ook enkele dieren vermist.

De nieuwe vergiftiging vond vermoedelijk in de nacht van maandag op dinsdag plaats. Het dier is momenteel nog onder behandeling van een dierenarts en het is nog onduidelijk of het de vergiftiging zal overleven.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden bij het politiebureau in Heinkenszand of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gert-Jan (8-4-2008 om 20:34)
Ik snap het wel hoor, ik zeg niet dat het de oplossing is maar als je kattenstrond in je tuin wilt koop je zelf wel katten en katten liefhebbers geven er blijkbaar geen reet om dat katten altijd in andermans tuin schijt. ikzelf gooi tegenwoordig de strond maar terug in de tuin van de kattenbezitter
Marga-Amivedi (8-4-2008 om 19:51)
Gerard heel vervelend maar een eigenaar kan ook niet voorkomen dat een kat bij een ander in de tuin schijt. Een emmer water doet wonderen! En Maurits van mij mag hij ervaren wat het is om gif in je lijf te krijgen. Misschien op het nippertje redden dan. Jij je zin.
Marja (8-4-2008 om 19:47)
Is het dan een reden als een kat in je tuin zijn behoefte doet omdan gelijk maar vergif te pakken? Dat doe je ook niet met wildplassers, die de brievenbussen volplassen.
Maurits (8-4-2008 om 19:38)
Katten vergiftigen lijkt mij niet de oplossing voor een kattenprobleem. Maar ik ben blij dat de personen die hier reageren niet de wet uitmaken. Wat is dit nou voor onzin om zo'n persoon dan ook maar af te maken? Kijk eerst eens naar je eigen misdaden/fouten, en dan pas naar een ander.
Gerard (8-4-2008 om 19:22)
Jammer dat de dieren de dupe zijn van de fouten van de mens, wij en kijk goed rond in je eigen buurt er zijn een heleboel mensen die geen kattenstront in de tuin willen. Maar kattenliefhebbers hebben hier lak aan daardoor worden de dieren op een vreselijke manier gedood
Hanneke (8-4-2008 om 19:02)
Ik zou diegene eens willen vergiftigen, kijken of hij dat leuk vind de asbak, ja zulke moeten een zware straf krijgen en ik weet wel welke straf!