Weerbericht:
Vanochtend regen, 's middags droger. In de middag en avond veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Kattenhater actief in Heinkenszand

Toegevoegd: 08-04-2008, 18.07 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - In de omgeving van de Korhoen in Heinkenszand is sinds enige tijd een kattenhater actief. Vannacht werd opnieuw een kat ernstig vergiftigd.


Kort geleden werd in dezelfde omgeving een ander dier vergiftigd. Volgens de politie worden er sinds kort ook enkele dieren vermist.

De nieuwe vergiftiging vond vermoedelijk in de nacht van maandag op dinsdag plaats. Het dier is momenteel nog onder behandeling van een dierenarts en het is nog onduidelijk of het de vergiftiging zal overleven.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden bij het politiebureau in Heinkenszand of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (8-4-2008 om 19:01)
Schofterig, om zo'n weerloos dier te grazen te nemen. Ik hoop dat kennissen de dader zelf ook eens laten proeven. Wie kaatst kan de bal terug verwachten. Dit is zeker van toepassing op idioten.
Marga-Amivedi (8-4-2008 om 18:14)
Hoe laf en laag ben je om dieren te vergiftigen!! Mag hopen dat de dader het per ongeluk in zijn koffie doet. Mensen die zo iets doen zijn nooit en te nimmer te vertrouwen en ook een gevaar voor de mens!