Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Politie zoekt getuigen ongeval letsel

Toegevoegd: 09-04-2008, 19.20 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - De politie is op zoek naar getuigen van een ongeluk in 's-Gravenpolder waarbij woensdagochtend een 17-jarig fietsster gewond is geraakt.


Het meisje, een 's-Gravenpolderse, werd rond 08.00 uur op de kruising van de Magnoliastraat met de Kamperfoeliestraat aangereden door een 20-jarige automobilist uit diezelfde plaats.

Het meisje kwam van rechts en de man had verzuimd haar voorrang te verlenen. Na de botsing viel het meisje. Ze werd per ambulance overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes.

In het ziekenhuis bleek dat het meisje een kneuzing aan haar been had opgelopen. Ze kon na behandeling weer naar huis.

De auto en de fiets raakten door het ongeluk beiden beschadigd. De politie is op zoek naar getuigen van de botsing. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren