Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Felle containerbrand geblust in Poortvliet

Toegevoegd: 12-04-2008, 14.26 uur
Felle containerbrand geblust in Poortvliet
Door: Lourens Riemens
POORTVLIET - Vrijdagavond werd de brandweer van Sint-Maartensdijk rond half elf opgepiept voor een containerbrand in Poortvliet.


De brandweer werd met spoed richting de Paasdijkstraat in Poortvliet gedirigeerd. Er bleek een container in brand te staan. Deze brandde hevig. Er werd direct een hogedrukstraal ingezet om de vlammen te bestrijden.

Bewoners uit de buurt kwamen op de het geluid van de sirene's af om te kijken wat er loos was. De brand was snel onder controle. De politie kwam ook nog een kijkje nemen.

Na een goed uur kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reinier (12-4-2008 om 18:11)
Maar het is wel mooi om te horen dat tholen zo'n goed en snel korps heeft die dat even snel blust:)!
Henneke (12-4-2008 om 14:29)
Ik vind het niet leuk om te horen dat zo'n container in brand staat want ik gooi daar kleren in en die verbranden allemaal. Die kleren zijn voor de arme kinderen!
Cookie-instellingen beheren