Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuiden en zuidoosten zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij ongeluk op A58 bij Rilland

Toegevoegd: 11-04-2008, 15.36 uur
Letsel bij ongeluk op A58 bij Rilland
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Bij een aanrijding op de A58 bij Rilland is vrijdagmiddag een 19-jarige bestuuder gewond geraakt. Door het ongeluk ontstond een file van enkele kilometers.

De eenzijdige aanrijding gebeurde rond 15.25 uur bij hectometerpaaltje 122,9. De 19-jarige bestuurder uit Bergen op Zoom kwam in de berm terecht en slipte. De bestelbus kwam daar door op zijn kant terecht. De brandweer rukte vanuit Kruiningen en Rilland met twee voertuigen uitgerukt om te assisteren bij de botsing.


De inzittende van de bestelbus raakte gewond. Hij kon via de voorruit van zijn voertuig worden bevrijd. Twee ambulances waren ter plekke om hem te helpen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar ziekenhuis De Lievensberg in Bergen op Zoom.
 
Door het ongeluk, dat gebeurde op de rijbaan uit de richting van Vlissingen, ontstond een file ontstaan van een paar kilometer. Door de aanrijding was één rijstrook van de snelweg enige tijd afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd ter plekke over de overgebleven rijbaan geleid.

Het busje moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf. Het voertuig is total loss.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GvK (12-4-2008 om 21:30)
Wat dacht je van een zware lading achterin die gaat schuiven/rollen na een poging een andere weggebruiker te ontwijken? Kijk maar eens goed naar de foto's er ligt een grote elektromotor dwars door de achterdeuren heen. Als die gaat rollen is je stabiliteit zo weg.
Che_cuevara (12-4-2008 om 15:11)
Beste stuurlui staan weer aan wal. Er gebeuren nog al eens ongevallen op de A58, En nu,?Maar 60 km/u instellen? Verkeersdrempels? Rotondes? Het is een snelweg als iemand in de berm komt kan dat maar 2 oorzaken hebben. Of hij is onwel geworden of niet goed opgelet. Dus oordeel pas als je iets weet.
Vincent (12-4-2008 om 14:55)
@patrick Daar heb je gelijk in, maar sommige mensen nemen autorijden helemaal niet serieus en doen ondertussen van alles en nog wat erbij.
Zeeuw (12-4-2008 om 13:52)
Het valt mij op hoe vaak er een ambulance(brandweer) naar de A58 bij Rilland moet. Ik vraag me af waar het aan ligt. Zouden het de invoegstroken zijn?
Patrick (12-4-2008 om 12:38)
Wacht maar tot het jezelf een keer over komt, dan praten we nog eens een keer. Oordeel nooit over iets waarvan je niet weet hoe of wat er is gebeurd.
Vincent (12-4-2008 om 11:32)
Als er over 2 kilometer een vrachtauto moet worden ingehaald gaan we alvast met zijn alle links rijden. Busjes die je met 140+ voorbij komen sjeesen (toch maar een auto vd zaak) en vooral erg kort weer tussenvoegen. Misschien wat meer controle door KLPD?
Cookie-instellingen beheren