Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten later motregen. Dinsdag in het westen mistig
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon met auto te water in middelburg

Toegevoegd: 12-05-2008, 17.38 uur
Foto 1 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (13-5-2008 om 15:50)
Het meest belachelijke vind ik, dat iedereen in de aanslag staat met foto en/of filmcamera's. Laat dit toch alleen over aan de persmensen. zoiets is al erg genoeg. Maar nee hè, de sensatiezucht slaat op zo'n moment weer toe.
Johan (12-5-2008 om 22:01)
Is het minder belachelijk dat ouders staan te kijken?
Jack (12-5-2008 om 18:38)
Was er ook bij, belachelijk dat ouders kleine kinderen laten toekijken, zelf toen er gereanimeerd werd. De politie deed overigens wel hun best om alle ouders te waarschuwen hiervoor.
Rianne (12-5-2008 om 18:31)
Heel erg indrukwekkend ! Zeker op het laatste moment toen de auto er al uit was en er een rolstoel en krukken uit het water gevist werden ... dan gaat mijn 'taxi-hart' werken. Ik hoop dat de man het overleefd en wens bij deze de familie heel erg veel sterkte met het verwerken van dit ongeval !!
Cookie-instellingen beheren