Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Ernstige aanrijding in Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 14-05-2008, 10.21 uur
Ernstige aanrijding in Sint Maartensdijk
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - Bij een ernstige aanrijding op de kruising Provincialeweg/Dokter Tazelaarstraat in Sint-Maartensdijk is woensdagochtend een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Tholen zwaargewond geraakt.
 
Het slachtoffer kwam door nog onbekende oorzaak rond 08.30 uur op het kruispunt in botsing met een personenauto welke werd bestuurd door een 26-jarige vrouw uit Bergen op Zoom. De bromfietser vloog door de botsing ongeveert twintig meter door de lucht. Hij kwam net naast een boom op de grond terecht.
 
De gewonde is ter plekke gestabiliseerd door het personeel van toegesnelde ambulances en het team van de traumahelikopter uit Rotterdam. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Een arts van de traumahelikopter is meegereden in de ambulance.
 
Over de toedracht van het ongeluk is nog niets bekend. De jongen heeft vermoedelijk een bovenbeenbreuk opgelopen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand die het heeft zien gebeuren (15-5-2008 om 22:51)
Ik heb het zien gebeuren. de brommer reed harder als die auto en ik zag het eigenlijk al aankomen. Dus ze kunnen wel zeggen die auto dit of dat, maar ik denk dat die brommer toch zeker 80 reed en die auto maar 40. Maargoed. Ik wens die jongen veel beterschap toe.
Gillian (15-5-2008 om 11:14)
Veel sterkte iedereen die er bij betrokken is. Ik hoop dat alles snel weer goed komt.
Sharona (15-5-2008 om 09:23)
Ik ben de zus van de jongen die op de brommer zat en ik ben heel erg geschrokken van het ongeval en ik vind het ook niet leuk wat er gebeurt is en ik hoop dat het heel snel weer goed komt met me broer.
Scooterbestuurder (14-5-2008 om 20:28)
Ik geef niemand de schuld maar automobilisten vergeten nog wel eens dat auto's 4 wielen hebben en scooters en motor's maar 2. Iedereen heeft tegenwoordig maar haast en 99% van de automobilisten denkt toch dat zij veilig in hun auto'tje zitten dus die scooter of brommer of motor stopt wel. Sterkte!
Janwillem (14-5-2008 om 20:01)
Brommers hoeven helemaal niet altijd op de weg. En iedereen heeft commentaar op brommers omdat ze altijd zo hard rijden. Maar ik ken de jongen die het ongeluk heeft gehad en het is niet leuk...
Jr. (14-5-2008 om 18:58)
Brommers zijn omdat ze tegenwoordig op de weg moeten sneller betrokken bij ongevallen. maja,,ongelukken gebeuren..Sterkte aan iedereen die hierbij betrokken is.
Cookie-instellingen beheren