Weerbericht:
Vandaag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 239 km

Auto's beschadigd bij ongeluk Kortgene

Toegevoegd: 16-05-2008, 23.20 uur
Door: Roland de Jong
KORTGENE - Bij een aanrijding op de kruising Oost Westweg/Eerste Deltaweg bij Kortgene zijn vrijdagmiddag twee auto's beschadigd geraakt.


Een 72-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed rond 15.45 uur vanuit de richting van Goes over de afrit van de Eerste Deltaweg toen hij in botsing kwam met een 42-jarige automobilist uit Goes.

De 72-jarige had verzuimd voorrang te verlenen aan de voor hem van links komende 42-jarige Goesenaar. Er raakte niemand gewond. De beide voertuigen raakten bij de aanrijding ernstig beschadigd.
 
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jorn (17-5-2008 om 22:25)
Het was daar een super mooie 4 baans weg, nu heb je daar als kortgenenaar als je van kortgene afkomt opeens nog maar 1 baan en geen voorang. deze nieuwe situatie is er slechter op geworden, In ieder geval sterkte aan iedereen die er bij betrokken is. Nu hopen dat de wegbeheerder dit inziet.
Stan van Ostayen (17-5-2008 om 00:10)
Goh, de kruispunten aldaar zijn net verbouwd om het veiliger te maken.
Cookie-instellingen beheren