Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brandweer redt koe uit modderpoel Scharendijke

Toegevoegd: 01-06-2008, 12.16 uur
Brandweer redt koe uit modderpoel Scharendijke
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - De brandweer heeft zaterdag in Scharendijke ene koe gered die vast was komen te zitten in een modderpoel.
 
Even na half vier werd de benarde positie van het dier opgemerkt. Het blusvoertuig 4835 van de brandweerpost Scharendijke werd opgeroepen om het dier, dat vastzat op een stuk land aan de Langendijk, te bevrijden.
 
Nadat wat modder was weggegraven en brandweerslangen onder het dier waren doorgehaald kon de koe na een klein uur worden bevrijd. Het dier heeft, voor zover bekend, geen ernstig letsel opgelopen.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martijn (1-6-2008 om 15:26)
DE brandweer staat niet alleen paraat voor mensen maar ook voor dieren. in de opleiding komt dit ook uitgebreid aan bod. Ze Noemen dit het Redden Van Mens En Dier in nood!!!
WIM (1-6-2008 om 14:52)
Dom antwoord van de voorgaande schrijfster,mogelijk is dit een natuur gebied met modderpoelen,veroorzaakt door een hogere waterstand in de sloten.
Kelly (1-6-2008 om 12:35)
De boeren moeten eens beter uitkijken! Zij moeten zorgen dat de koeien veilig in een gebied kunnen lopen! Pluim weer voor de mensen van de brandweer die de koe geholpen hebben hoor!!