Weerbericht:
Bewolkt, eerst in het zuiden lokaal mist en vooral in het zuidoosten regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Twee gewonden bij ongeval in Zaamslag

Toegevoegd: 24-06-2008, 07.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZAAMSLAG - Bij een ongeval op de Valweg in Zaamslag zijn maandagavond twee personen gewond geraakt.

Even voor elf uur werd het eenzijdige ongeval gemeld bij de politie. Een 55-jarige Belg uit Stekene was rechtdoor gereden vanaf de Grote Huissenpolderweg, de dijk op en vervolgens in het weiland achter de dijk terecht gekomen.


Een getuige reed achter de man en heeft 112 gebeld. Toen de politie ter plaatse kwam waren de 55-jarige bestuurder en zijn 69-jarige bijrijdster, ook uit Stekene, op eigen kracht uit de auto gekomen.Toen de Belg een blaastest moest ondergaan bleek dat hij veel te veel gedronken had. Beide betrokkenen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is nog bloed afgenomen van de bestuurder om te kijken hoeveel hij precies gedronken had.

Zijn auto is weggesleept door een takelbedrijf. Beide slachtoffers hebben de nacht doorgebracht in het ziekenhuis. Welke verwondingen zij precies hebben opgelopen is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren