Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouwen lastig gevallen door jongeman

Toegevoegd: 26-06-2008, 11.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De afgelopen weken kreeg de politie Zeeland diverse meldingen van vrouwen die waren lastiggevallen door een jongeman.

Deze jongeman sprak voornamelijk oudere vrouwen aan en betastte hen. In de meeste gevallen gebeurde dit tussen 13.00 en 16.00 uur in het Vlissingse Nollebos.

Vermoedelijk is dit meerdere vrouwen overkomen, die hiervan geen aangifte of melding hebben gedaan. De politie verzoekt deze vrouwen alsnog aangifte te doen.Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (28-6-2008 om 12:36)
Moeten jullie nou eens zien wat een reactie, stelletje helden. als er op straat iets zou gebeuren zouden jullie als eerst wegrennen. helaas heeft ieder een grote mond. maar niemand die iets doet als er werkelijk iets gebeurt, ga je kijken op afstand, en neem je niet eens de moeite om 112 te bellen.
Moortje (27-6-2008 om 21:33)
in mijn familie is een meisje aangerand door twee gasten zelfs een goede getuige heeft zich gemeld een paar weken daarna bericht !geen bewijs genoeg en zo is de zaak afgedaan zo gaat dat in nederland met zulke zaken afhandelenschande kind is er nog steeds niet goed van door zulk min tuig
Annemarie (27-6-2008 om 10:56)
En je weet pas echt hoe je reageert als je het daadwerkelijk gebeurt. je kan hopen dat je inderdaad zo reageert zoals je wil of hoopt, maar vaak is dat helaas anders en ik spreek uit ervaring, helaas.
Boerin (26-6-2008 om 20:49)
Boer je begrijpt mij verkeerd.Als ik met zo een wel weg weet bedoel ik daarmee dat ie in het stierenhok zou gooien zodat hij er nooit meer uit komt!
Mevr.Sinke (26-6-2008 om 18:39)
Ik hoop niet dat dit mij zal gebeuren,maarik zal zeker proberen hem een flinke zet te geven met mijn rolstoel.Als hem oppakken handen eraf zodat dit niet meer gebeurt ,een mens is straks nergens meer veilig.
Boer (26-6-2008 om 17:42)
Ja boerin??? dus jij bent niet vies van zo'n man??