Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Verdachte dodelijk ongeval Nieuwland

Toegevoegd: 25-06-2008, 10.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft woensdagmorgen een 27-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden in verband met het tragische ongeval in Nieuw en Sint Joosland gisteravond.

De man werd rond tien over negen aangehouden en wordt er van verdacht het dodelijke ongeval op de Nieuwlandseweg te hebben veroorzaakt.

De politie kwam de man op het spoor na een melding. De man wordt vandaag verhoord over de aanrijding.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (27-6-2008 om 13:06)
Blijkbaar praten we hier nog alleen maar over de schuld! Mijn medeleven gaat uit naar zijn familie, vrienden en collega's die een dierbaar persoon zijn verloren.
Ano (26-6-2008 om 23:46)
Bepaalde mensen oordelen altijd veel te snel! hoe en wat er is gebeurd is geneens duidelijk.
Melda (26-6-2008 om 10:52)
Ze konden niet op het fietspad fietsen omdat het was opgebroken. daarom moesten ze een stukje over de snelweg... ik praat zeker niet goed dat de dader is doorgereden, maar een kat in het nauw.... het zal niet expres zijn geweest en hij zal in paniek zijn geraakt... sterkte aan de familie
Peter (26-6-2008 om 10:22)
Breng de snelheid daar omlaag en zet er tijdelijk een permanente snelheidscontrole, bij 30 km zones weet de politie ook hoe dit moet. Hoe het ook zei het is niet meer terug te draaien. Veel sterkte voor betrokken families; vrienden en collega's die dagelijks dit punt passeren.
Marjo de Boer (26-6-2008 om 00:16)
Heel veel sterkte met dit verlies onbegrijpelijk gisteren was papa er nog.Hoe leg je dit aan je kinderen uit..Ik wens je als Vrouw en moeder heel veel sterkte deze moeilijke dagen enmaanden. Marjo de Boer
Ellen (26-6-2008 om 00:01)
Ik snap niet dat er zoveel mensen hier hun zegje doen over hoe en wat er is gebeurd.ik wens de mensen sterkte toe in een heel moeilijke tijd