Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte dodelijk ongeval Nieuwland

Toegevoegd: 25-06-2008, 10.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft woensdagmorgen een 27-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden in verband met het tragische ongeval in Nieuw en Sint Joosland gisteravond.


De man werd rond tien over negen aangehouden en wordt er van verdacht het dodelijke ongeval op de Nieuwlandseweg te hebben veroorzaakt.

De politie kwam de man op het spoor na een melding. De man wordt vandaag verhoord over de aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lion (25-6-2008 om 18:46)
Ik vind het erg triest door rijden.(was er misschien alcohol in het spel?) hoe dan ook veel sterkte aan de nabestaanden de komende tyd. de dader moet echt lang gaan zitten vind ik. maar hier in nederland geven ze wel weer een taakstraf pffffff
Joke (25-6-2008 om 18:27)
Of je daar nu wel of niet mag rijden met een fiets, dat doet niet terzake, het klopt gewoon niet dat je er van door gaat. De persoon had gewoon moeten stoppen. Is dat nu de Nederlandse mentaliteit ??
Joan (25-6-2008 om 18:13)
Wij wonen ter plaatse waren er als eerste. We hebben de auto door de bocht horen gieren, klappen gehoord en zijn hulp gaan verlenen.De situatie is al maanden uiterst gevaarlijk vooral fietsers weten zich hier geen raad Logisch eigenlijk dat dit moeilijke punt schuin afsnijden.
Corina Smit (25-6-2008 om 17:41)
wat nu even niet ter zake doet, dan had de dader in de slip, hun echt niet kunnen ontwijken! Eerst nadenken en dan pas iets zeggen aub! En nogmaals sterkte voor de nabestaanden
Corina Smit (25-6-2008 om 17:40)
Mijn man rijdt er ook elke dag, van het zelfde bedrijf vandaan en die moet ook zo raar op de weg rijden....In de PZC staat ook, dat ze er NU ineens maar wat aan gaan doen! En trouwens, al hadden deze mannen geen verlichting,
Corina Smit (25-6-2008 om 17:39)
--Martin (25-6-2008 om 13:24 uur)-- Martin misschien even het filmpje bij het andere artikel op deze site bekijken? Daar zegt de agent dat het op het fietspad ook zo had gelopen! En....ben jij op de hoogte van de situatie daar?
Cookie-instellingen beheren