Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Blaastest na aanrijding op 's-Gravenpolderseweg in Goes

Toegevoegd: 11-12-2005, 21.28 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Op de ’s-Gravenpolderseweg in Goes heeft vannacht een aanrijding plaatsgevonden.

Omstreeks 03.12 uur kwam een melding van een taxichauffeur binnen dat de bestuurder van een personenauto tegen zijn taxi aan gereden was. Na de aanrijding zou de man zijn doorgereden.

Surveillerende agenten troffen de personenauto aan op een parkeerplaats op bovengenoemde weg. Toen de agenten de bestuurder van de auto wilden aanspreken verklaarde de man, een 44-jarige man uit de gemeente Borsele, dat hij niet gereden had, maar zijn vrouw: een 48-jarige vrouw uit dezelfde gemeente.

De man is overgebracht naar het politiebureau. Hij heeft daar een blaastest moeten ondergaan waaruit bleek dat hij drie keer zoveel had gedronken dan toegestaan. De man kreeg een rijverbod van zeven uur.

Zijn rijbewijs werd nu nog niet ingenomen, omdat niet duidelijk geworden was wie nu daadwerkelijk gereden had ten tijde van het ongeluk. Er worden, tijdens het onderzoek dat de politie nu gaat doen, nog getuigen nader gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren