Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 416 km

Dode bij verkeersongeval Sluiskil

Toegevoegd: 06-07-2008, 21.42 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - Bij een verkeersongeval in Sluiskil is zondagavond een 15-jarig meisje uit de gemeente Terneuzen om het leven gekomen. Zes anderen raakten gewond.


Het ongeval vond rond kwart over negen plaats op de kruising Langeweg/Oude Bontepolderstraat  nadat een 16-jarige bromfietsster uit Sas van Gent geen voorrang kreeg van een 19-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen.

Het verongelukte meisje was een passagier van de bromfiets. De 16-jarig bestuurster heeft een gebroken duim en een bekkenfractuur opgelopen. In de auto bevonden zich naast de bestuurder nog vier personen uit de gemeente Terneuzen: twee mannen van 19 jaar en twee jongens van 14 en 16.

Een van de inzittenden van de auto, een 19-jarige, heeft een gebroken been. Het letsel van de andere inzittenden is nog niet bekend. De brandweer, meerdere ambulances en de traumahelikopter werden ingezet om de gewonden te helpen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Japo (7-7-2008 om 10:31)
Wat een ellende. Had dit nu niet voorkomen kunnen worden? Meeleven van mij aan alle betrokkenen. Helaas zullen er nog velen volgen. Kijk maar naar het dagelijks verkeer.
Jannice (7-7-2008 om 10:28)
Rust zacht lieve chloe Sterkte vrienden en familie
Anoniem (7-7-2008 om 10:08)
Rust Zacht Lieve Chloé! Veel sterkte aan familie en vrienden.
Gumi (7-7-2008 om 10:08)
Veel sterkte aan alle betrokkenen.
Timo (7-7-2008 om 00:47)
Neee hoe kan dit nu!! :( Echt te erg.. Veel sterkte aan ouders en iedereen die haar kende :(
Kro (7-7-2008 om 00:24)
Alweer zo'n verschrikkelijk bericht, houdt dit nou nooit op. Weer een familie dat een kind moet verliezen, verdriet dat je nooit los zult laten, verdriet dat je blijft achtervolgen. Hebben ook het zelf ondervonden. Wij wensen deze familie veel sterkte en kracht toe om dit verdriet te kunnen dragen.
Cookie-instellingen beheren