Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij zwaar ongeluk Kats

Toegevoegd: 07-07-2008, 20.29 uur
Beknelling bij zwaar ongeluk Kats
Door: Roland de Jong
KATS - Bij een zware aanrijding op de Eerste Deltaweg (N256) bij Kats is maandagavond een Duitser bekneld komen te zitten.


Het ging om de inzittende van een camper die rond 18.20 uur door nog onbekende oorzaak in botsing kwam met een Nederlands bestelbusje. De brandweer, meerdere ambulances en de traumahelikopter uit Brugge kwamen ter plekke om hulp te verlenen.

Volgens de politie raakten twee personen gewond. De weg raakte door de botsing gestremd. Er ontstonden flinke verkeersopstoppingen en de politie stelde omleidingen in.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stefanie (17-7-2008 om 08:31)
Ik ben de dochter van het ongevallenslachtoffer. Mijn vader maakt het naar omstandigheden goed. Hij was geschokt toen hij hier de foto's bekeek. Wij hopen dat het spoedig beter gaat en we opnieuw naar Holland kunnen om te surfen. Wij als zijn familie zouden alle hulpverleners graag willen bedanken.
Joost (8-7-2008 om 17:27)
Ik hoop dat het slachtoffer er goed vanaf komt. Veel sterkte voor de familie of omgeving van het slachtoffer. Dit zijn dingen die helaas in het hedendaagse verkeer gebeuren.
Carboy (7-7-2008 om 22:14)
Het zag er chaotisch uit!
D.L. Wijkhuys (7-7-2008 om 22:08)
Ik heb assistentie verleent als vrijwilliger en hoop dat ik mijn steentje bij heb kunnen dragen aan het snel en goed afhandelen van dit tragische ongeval. Groeten en veel sterkte gewenst aan de gewonden.
Mark (7-7-2008 om 20:37)
Ik ben er net voorbij gereden en het ziet er ernstig uit. Ik denk dat het komt door een rukwind.
Cookie-instellingen beheren