Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier gewonden bij middelongeval N62 Axel

Toegevoegd: 13-07-2008, 02.10 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
AXEL - Bij een aanrijding op de Tractaatweg (N62) tussen Axel en Westdorpe zijn in de nacht van zaterdag op zondag meerdere personen gewond geraakt.
 
De aanrijding deed zich rond 23.55 uur voor na een mislukte inhaalmanoeuvre. Bij de aanrijding waren een 29-jarige automobilist uit Valenciennes (F) en een 19-jarige man uit de gemeente Terneuzen betrokken. In deze auto zaten verder nog een man van dezelfde leeftijd en een 18-jarig meisje.


De twee auto's kwamen in de sloot terecht. Een derde betrokken auto, die echter onbeschadigd bleef, is daarop langs de kant van de weg gestopt. In deze auto zaten drie mannen van 18, 19 en 21 jaar. Het is bij de politie nog onduidelijk of de 18-jarige of de 21-jarige op dat moment achter het stuur zat.

Ruzie
Naar aanleiding van de aanrijding ontstond even later een handgemeen waarbij de Fransman en twee 19-jarige mannen, één uit de betrokken auto en één getuige uit de derde auto, betrokken waren. Zij zijn aangehouden en naar Torentijd gebracht. De ruziemakers zijn in de loop van zondagochtend weer in vrijheid gesteld nadat ze een verklaring hadden afgelegd.

Vier ambulances en meerdere brandweervoertuigen werden opgeroepen om hulp te verlenen. In totaal raakten drie personen gewond, waaronder de Fransman. Hij liep diverse schaafwonden en kneuzingen op. Over de aard en de ernst van het letsel van de andere gewonden is nog niets bekend. 
 
Door het ongeluk was de N62 enige tijd over een flink aantal kilometers volledig afgesloten. De voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. De politie heeft het ongeval nog in onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arianne (19-7-2008 om 13:56)
Helemaal eens met Henk, je kan voor de veiligheid beter gewoon 100 rijden daar waar dat mag. Als iemand daar langzamer rijd leid dat tot iritaties!
De Canadees (15-7-2008 om 19:32)
Nee Henk je moet helemaal geen 100 rijden. Ja mag maximaal, ja je leest het goed maximaal 100 rijden,maar het is niet verplicht. helemaal niet. Mensen moeten niet zo eigenzinnig zijn en zich aanpassen aan het voorliggende verkeer, ook zo als men maar 80 trijd en dan niet gaan bumperkleven, Dank u
Ikke (14-7-2008 om 08:10)
Helemaal eens met BR. Woon niet in Z.V. en kom er niet vaak. De keren dat we er eens rijden, komen we weer zo'n buitenlandse wegpiraat tegen. Als iedereen op een normale manier rijdt, wordt het een stuk veiliger. Hoeft niet meteen aan de weg te liggen.
BR (13-7-2008 om 20:19)
Of het door de drugs komt of niet, het is wél zeker dat 9 van de 10 Fransen als idioten over de Tractaatweg rijden en zich van geen enkele regel iets aantrekken!
Sanne (13-7-2008 om 19:51)
Staat toch nergens dat het drugstoeristen zijn? Niet altijd oordelen over dingen die je niet zeker weet of niet kunt controleren!
Alex (13-7-2008 om 19:34)
Het is toch al bewezen dat de Franse drugstoeristen niet echt voor grotere verkeersveiligheid zorgen? Laten ze dat maar eens wat beter aanpakken.
Cookie-instellingen beheren